Barion Pixel

Család-kártya

Regisztráció hamarosan indul! Ha már most szeretnéd, írj e.mailt a jatek@jatekorszag.com címre, és máris tied a Család-kártya összes kedvezménye, és szolgáltatása. Törzsvásárlói, legtöbb kedvezményt és ajándékot biztosító fantasztikus lehetőség a Család kártya. Játékország-család tagjának lenni azt jelenti, hogy odafigyelünk Rátok. A család játék-vásárlásaiban segítünk ötletelni, időben emlékeztetünk a közelgő születésnapokra, egyéb eseményekre. Segítünk gondosan megtervezni, kiválasztani, beszerezni, hazavinni, szépen becsomagolni, távoli ajándékozottnak is átadni a játékokat és sok-sok apró figyelmességgel, ajándékkal kedveskedünk.

  • az egyedi ajánlatokról és kedvezményes lehetőségekről mindig értesítést küldünk
  • az egész család (max. 6 fő) vásárolhat a kártyával, a kedvezményekben ők is részesülnek
  • a törzsvásárlói pontok a kártyán gyűlnek az összes vásárlás után, melyet bármely megrendeléskor beválthattok
  • a kívánságlistákhoz hozzáférést és kedvezményes vásárlási lehetőséget kapnak a családtagok is, így konkrét segítséget adtok nekik, hogy mit szeretne gyermeketek ajándékba, több mindenből választhatnak, nem kell elmenni ajándékokat keresgélni, és biztosan az általatok kigondolt játékok közül választanak
  • kedvezményes ajándék-díszcsomagolást kérhettek, és direkt az ajándékozottnak is küldhetitek a csomagot (az ajándék értéke, számla nem kerül a csomagba, hanem a megrendelő kapja mailben, vagy külön kérésre postán)
  • gyermekeitek írhatnak, rajzolhat a Jézuskának, a kívánságlistában ezt közösen rögzíthetitek, kérhettek válaszlevelet a Télapótól vagy Jézuskától, nagymamától vagy keresztanyutól. Gyermeked ezt is megkapja az ajándékcsomagban.
  • az új vásárlókért ajándék kupont adunk, melyet bármikor levásárolhattok
  • gyermekeid szülinapjakor az ajándékait díszcsomagolásban küldjük, és neked pedig egy profi eseményszervező-tervet vagy egyéb figyelmességet

 

Lépj be Játékország-kapuján!

Nyisd ki a Kincsesládát!
Kattints a Kívánságlistára!
Fedezd fel a Jótündért

Legyen JÁTÉK a játék!

 

Minden Játékországos szülinapkor ajándékot küldünk, gyertek, játsszatok velünk!