Barion Pixel

Ötlettár

Hányszor előfordul velünk, hogy szuper főzős tippeket látunk, hallunk, aztán mégis gyakran elhangzik a „Mit főzzek?” kérdés, mert egy szem ötletünk sincs! Kimegy a fejünkből! Pörgünk, játszunk, szervezünk, dolgozunk, és annyi, de annyi minden tennivalónk van!

Az ajándék, játék ötletekkel is gyakran járunk így. Gyerekeknek szülinap, névnap, karácsony, egyszer csak hipp-hopp itt van, és jön a fejtörés: mi legyen az ajándék? És még a nagyiék is tőlünk várnak ötleteket, keresztanyáék is, ha zsúr is lesz, a kispajtások szülei is ajándék-ötletekért nyaggatnak … pedig két hete volt egy jó ötletem, sőt több is, a gyerekek is mondtak valamit, egy jópofa-reklámban láttam, a gyermekek barátainál is annyira tetszett…. Mi is volt az? Hol is láttam? … sokszor nem emlékszünk! Pedig szeretnénk, ha meglepetés lenne a gyerekeknek, ha nem 2 nappal az esemény előtt kellene rohangálni, és persze olyan játék legyen, amit nagyon szeretne, meg szépen be legyen csomagolva, és ne kelljen sokat mászkálni érte…

Minden ilyen alkalommal megfogadjuk, hogy legközelebb felírunk minden ötletet, legalább 1 hónappal az esemény előtt megtervezzük a listát, eldöntjük és időben megvesszük az ajándékot. Hát, ennek megvalósítása ritkán szokott megvalósulni, aztán jön a kapkodás, a veszünk-amit-kapunk-gyorsan megoldások. Az év legszebb eseményeit keserédes pillanatok tarkítják, a mosolyunk sem az igazi a csodás fotókon, aztán ahányszor ez eszünkbe jut, meg ahányszor a „nem éppen erre a játékra gondoltam” előkerül, meg elpakoljuk esténként…  nem ezek lesznek a legörömtelibb percei a napnak.

Ennek többé nem kell így lennie! Játékország család-kártyával a regisztrált tagjainknak díjmenetesen biztosítunk egy saját ötletkosár felületet, ahova egy kattintással gyűjtheted a játék-ötleteket.

Gyertek, kukkantsunk bele a Ötlettárba!

AZ ÖTLETTÁR RENDSZERE TESZTELÉS ALATT VAN, HAMAROSAN AKTÍV LESZ. ADDIG IS OLVASD A BLOGOT, AHOL SOK ÖTLETET OSZTUNK MEG. HA KÉRDÉSED VAN, ÍRJ E-MAILT: jatek@jatekorszag.com

Regisztráció után aktív lesz az a felület, ahol

  • saját ötletlistát, jegyzetet, vázlatot készíthetsz a játék-ötletekkel
  • készíthetsz a jegyzetekből Kívánságlistát, melyhez hozzáférést küldhetsz a családtagoknak, akik szeretnének itt körülnézni, veled ötletelni, tájékozódni, vásárolni
  • gyermekeid itt írhatnak a Jézuskának, a Télapónak, Nagymamának, Nagypapának, Keresztanyunak.
  • a weboldalon utoljára megnézett termékeket (melyekre kattintottál és megnézted a részleteit) itt megtalálod, nem kell újra kikeresned.
  • a kedveltként értékelt termék felkerül a Kívánságlistára, melyet aztán megoszthatsz a többi családtaggal.

 Az Ötlettárból minden Játékország család-kártya tag a megadott gyermekek születésnapjára vásárolt játékokat születésnapkor díszcsomagolásban küldjük, + egy kis meglepetés a mi ajándékunk.

Legyen mindig felhőtlen az ajándékvásárlás! Az Ötlettárral ez játszva menni fog!