Barion Pixel

Rólunk

Köszöntünk Játékországban!

Itt mi felnőttek is újra gyerekek leszünk, imádunk játszani, nevetni.

Zoli

Zoli

gondoskodik arról, hogy ha egy jó játék a világ valamely pontján megjelenik, azt tudjuk mielőbb Nektek is biztosítani. Kiváló stratéga és nemes harcos: nem ismer lehetetlent, főleg, ha játék megszerzésről van szó! Gyermekei, Benji és Máté az informatika, a VR játékok, a sport, az állatok és növények világában nagyon otthonosak.

Mesi

Mesi

a gyerekek játék-álmainak gyűjtője és közvetítője, az édesanyák, édesapák, nagymamák, nagypapák, rokonok és barátok segítője, gondolatolvasója. Ő figyel arra, hogy a legtávolabb élő kisgyermekekhez időben és épségben eljussanak a játékok, és ő a Jótündérünk tanácsadója is.  Fia, Dávid, focista. Az élet itt a pöttyössel kezdődött és a kerek/pattogó/hálózörgető labda, labda, labda körül forog. Mesi segítői: a 4 éves unokahugi, Ariana, aki született „Princess”, Jégvarázs-imádó, és a kis unokaöcsi, Zoárd-kapitány, aki a legfiatalabb korosztályt képviseli.

Gábor

Gábor

igazi játékszakértő és vizuális varázsló! Gábornak köszönhetjük, hogy a Játékországban kapható játékok megelevenednek a képernyőn. Weboldalunkon a csodás kreatív anyagokat ő készíti, a rengeteg játékhoz a képet, videót, leírást feltölti, rendszerezi, ellenőrzi. Három kisgyerekét, Laurát, Patrikot és Rolandot sokat kell szórakoztatnia, úgyhogy nagyon ért a társasjátékokhoz, az autókhoz, a Legókhoz, valamint a kreatív és logikai játékokhoz is.

Örülünk, hogy itt vagytok velünk és tovább bővült Játékország családja.

Kedveljétek Facebook oldalunkat is, ahol nyereményjátékok is pályázatok is lesznek.

Kérdéseiteket szívesen fogadjuk, erre kérjük a jatek@jatekorszag.com email címet használjátok.