Barion Pixel

Csúszda, 120cm csúszófelülettel

9.195 Ft

A Dorex gyerek csúszda 3 éves kortól használható, az örömteli csúszdázás élményét a minõségi és tartós mûanyagból készült csúszda biztonságossá teszi.

Színes kivitelezésével vidám hangulatot teremt a gyermekeknek, a színek fejlesztik a képzelõerõt és a fantáziát is. A csúszdán való lecsúszás a mélység és a magasság észlelését segíti, a csúszdázás fejleszti gyermeked egyensúlyérzékét, javítja az észlelést, érzékelést és a mozgástervezést.

Nem utolsósorban a felesleges energiák levezetésére is kiváló.Ha különleges élményt szeretnél gyermekednek, csatlakoztass egy locsolótömlõt és máris kész a vizes élményekkel gazdagított vizes csúszda, ami a forró napokon igazi felfrissülés nyújt!

Stabil szerkezete gondoskodik a biztonságos lecsúszásról a kisebbek számára, élénk színei vidám hangulatot teremtenek. Méretei: 130x95x72 cm, terhelhetõsége: 50 kg.

Könnyen összecsukható és szétszerelhetõ, könnyen hordozható. Ez a minõségi magyar termék az idõjárás viszontagságainak ellenálló mûanyagból készült, így hosszú ideig kerted egyik vidám színfoltja lehet.

Leírás